mandag 14. mars 2011

Vogna er i boks=)

Da var en av de største kneikene økonomisk av innkjøp til den lille babyen gjort=) Eller ihvertfall bestillt! Valget fallt på TFK jogger Twist. Grunnen til dette er at det er en en god og meget lett vogn som det er lett å få med seg, og siden den ruta jeg kommer til å gå mest innebærer mye opp og nedoverbakke er dette perfekt. Den er også lett å slå sammen og blir veldig liten=) Min svigerinne har samme vogn og virker godt fornøyd med denne. En annen fin og praktisk ting er at den kan gjøres om til både bagvogn og til sportsvogn:)

Og det beste av allt! Vi snublet tilfeldighvis over ett flott tilbud på denne vogna! Den ligger normalt til 6700-, men Flust har valgt å ta inn denne typen vogn og hadde nå et intro tilbud på 4995-, :) Og ikke nok med det, vi hadde trumfbonus på over 1000 kr oppspart og da fikk vi en knallvogn til 4000-, Fornøyd=)



3 Koselige ord:

Chanette sa...

Grattis med nyinnkjøpt vogn!:D Moro at vi endte opp med samme vogn uten å ha snakka om det engang. Takk for tipset om flust.no forresten, der var det jo MYE å spare!! Vi regnet litt på det og siden vi må kjøpe bagdel også så ble det fatktisk enda billigere for oss å bestille fra Tyskland, sparer 4000,- på å kjøpe vogn, bag og bilstol m/base i Tyskland vs Norge, selv med tilbudet fra flust.no, helt sykt! Men hadde vi hatt bagdel som dere hadde vi nok kjøpt vogna i Norge, det er jo greit med tanke på om det skulle skje noe reklamasjonsfeil eller lignende.

Camilla Hoelsveen sa...

Takk=) Ja, det kan jeg skjønne! Tenkte jo også på å reise til sverige i sommer eller ev. bestille fra tyskland som dere, men da dette tilbudet dukket opp fant vi uta av at det ikke var så mye å spare for oss som har tilgang på både bag og bilsete:)

Ragnhild Angelica sa...

Den har jeg akkurat kjøpt også, etter mye tull med Brio.. Jenta mi er halvannet år da, så hun er jo ikke vognbaby lenger egentlig, men alikevel så hadde vi behov for ei vogn.. Blir jo tungvindt å kjøre til barnehagen og butikken når man kan bruke et kvarter på å gå med vogn.. Håper jeg blir fornøyd med den, det er jo delte meninger.. Hvilken farge tok du på liggebagen?

Legg inn en kommentar